16 september 2017
12:00

T-nabben/M-ås Komb (9-m)

Referat: Bäckebo GOIF (9-m) - T-nabben/M-ås Komb (9-m)

Tyvärr så innebar dagens drabbning ännu en förlust. Det var en tunn trupp på 12 utespelare och 2 målvakter som gav sig iväg till Bäckebo. Mycket folk borta på grund av sjukdom och resor. Vi inleder matchen trevande och halkar omkring på den blöta planen. Tidigt i matchen får Bäckebo en straff som de förvaltar bra precis intill stolpen. En straff som enligt mig var lite tveksam då det ser ut som spelaren halkar, 1-0. Bäckebo gör även 2-0 innan vi några minuter innan halvlek spelar upp oss något och Hilma lägger ett inlägg som Nellie når högst på och styr in 2-1. I paus pratar vi om att spela för varandra och inte känna efter utan spela smart och rulla boll.
Andra halvlek börjar tyvärr inte bättre den. Precis efter avspark går Bäckebo upp pch gör 3-1. Därefter spelar vi in oss mer och mer i matchen och på hörna, slagen av Malla, dimper bollen ner framför fötterna som med vänster rullar in bollen, 3-2. Det känns som vi blir mer bollförande och är närmre en kvittering. Vi kämpar på trots att spelet inte direkt är något vidare från något av lagen. Vi pressar på men Bäckebo får en kontring och koppar in 4-2 vilket känns extra tungt då vi har mer lägen och boll under denna perioden. 4-2 blir också slutresultatet. Sista två matcherna tillhör inte våra toppmatcher och är några vi helst vill glömma. Inför sista matchen på lördag måste vi ta oss ur svackan och hitta tillbaka till spelglädjen.